Zwembaden

Nieuwbouw zwembaden

Poolservice werkt nauw samen met U als klant, aannemer en architect in het plaatsen van een bouwkundig zwembad. Jan Busschop, zaakvoerder Poolservice, bespreekt samen met u de mogelijkheden om zo de best passende oplossing te bekomen.

De zelfbouwers worden begeleid van bij de grondwerken tot het opstarten van de technische installatie. Alle nodige in te gieten inbouwdelen zijn aanwezig. Vervolgens worden er bij bestelling plannen getekend voor het vakkundig plaatsen van de technische installatie. Het professionele team van Poolservice kan altijd bijspringen waar nodig; voor het ter plaatste lassen van de folie, plaatsen mozaïek, plaatsen van het rolluik of het afwerken van de filterinstallatie.

De beton zwembaden zijn volledig aanpasbaar naar afmeting en afwerking, hier heeft u de vrije keuze in. Bij de binnenafwerking heeft u de keuze uit een zwembadfolie die ter plaatste gelast wordt of een mozaïek bekleding. Voor beide binnenbekledingen heeft Poolservice inbouwdelen met bijpassende RAL-kleuren.

Naast de bouwkundige zwembaden beschikt Poolservice ook over een breed gamma aan ceramische zwembaden. Na het uitgraven van de benodigde put en het plaatsen van de grondplaat kan de monoblock geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat de tijdspanne tussen het graven en het afwerken van het zwembad minimaal blijft. Deze kortere plaatsingstijd is ook van toepassing bij uw keuze voor een houten- of stalenwandbad of de Recypool-structuur.

Voor iedere zwembaddroom kan u terecht bij Poolservice, deze droom wordt met zorg door het Poolservice team tot realisatie gebracht waarna u zorgeloos kan genieten.

Vraag je gratis offerte aan

Gratis offerte
Pool service