Zwembad toebehoren

Zwembad toebehoren

Bij Poolservice kan u terecht voor allerlei zwembad toebehoren in het verkoopspunt te Sint-Martens- Latem. Daar kan u altijd beroep doen op een professioneel team die u met raad en daad kan bijstaan bij het oplossen van uw problemen qua zwembadstructuur, waterkwaliteit of herstellingen.

U kan terecht voor alle soorten onderhoudsartikelen zoals de bodemborstels, manuele bodemzuigers telescoopstangen,... Naast alle manuele onderhoudsartikelen zijn er ook nog de automatische zwembadrobots. Deze beschikken over de nieuwste technologie om het reinigen van uw zwembad optimaal uit te voeren. Samen met het verkoopsteam wordt er naar het ideale toestel gezocht voor uw type zwembad, de mogelijkheden van het gekozen toestel worden door de verkoper aan u voorgelegd zodat u van een perfect werkend toestel kan genieten.

Het ruim assortiment aan onderhoudsproducten, gaande van chloortabletten tot analysestrookjes kan u verkrijgen. Indien u niet zeker bent van uw waterkwaliteit kan u altijd beroep doen op een professionele meting tegen vergoeding. Eenmaal alles besproken is met u wordt de beste oplossing voorgesteld om zo de waterkwaliteit terug helder en gezond te krijgen.

Naast het ruime assortiment aan onderhoudsproducten kan u ook terecht bij Poolservice voor exclusief speelgoed van hoge kwaliteit die voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Het speelgoed voorgesteld in onze showroom is beschikbaar voor jong en oud. Voor de allerkleinsten zijn er zwemvestjes, zwemgordels en allerlei opblaasspeelgoed. Voor andere leeftijdscategorie├źn zijn er de ligzetels, drijvende bars, opblaasballen,aquagym,...

Vraag je gratis offerte aan

Gratis offerte
Pool service