Over ons

PoolService is gespecialiseerd in het aanleggen van prive-zwembaden

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen-, renoveren- en het onderhouden van zwembaden en zwembadtechnieken.

Poolservice beschikt over een jarenlange ervaring als het gaat over het plaatsen van nieuwbouw zwembaden. In samenspraak met u,uw architect en tuinaanlegger vlot er een optimale samenwerking om zo uw droom te verwezenlijken.

Naast het plaatsen van nieuwbouw zwembaden, renoveert Poolservice uw zwembad volgens uw wensen. Dit kan gaan van het renoveren van de kuip tot het renoveren van de zwembadtechnieken.

Voor al uw onderhoudsproducten en zwembad accessoires kan u terecht in het verkooppunt te Sint- Martens-Latem. Ook voor vragen betreffende uw waterkwaliteit kan u daar terecht en zal u vakkundig begeleid worden om tot de beste oplossing te komen van uw problemen.

We zijn officieel gecertificeerd

Onze tevreden klanten

 • “Via vrienden terecht gekomen bij Poolservice voor de renovatie van mijn zwemvijver naar een zwembad. Sedert de samenwerking hebben wij enkel genoten van ons zwembad!”

  Dirk van Leemput
 • “Het verkoopsteam heeft mij goed geholpen met het oplossen van mijn algenprobleem in het zwembad. Samen met hen de juiste wateranalyse gemaakt om zo de gepaste producten toe te voegen.”

  Roger De Smedt
 • “Bij poolservice terecht gekomen nadat mijn zwembadbouwer failliet gegaan was. Heel goed geholpen geweest en nu kan ik uiteindelijk genieten van mijn zwembad.”

  Cathy Van der Poorten
 • “Snel bedient en goede tips gekregen in de winkel te Sint-Martens-Latem voor het onderhouden van mijn zwembad. Goede service!”

  Isabelle Vanmarcke
 • “Het overschakelen naar het automatisch doseren van chloor en ph was een goede keuze, sindsdien geen last meer van algengroei en altijd helder water, bedankt!”

  Andy Verbiest
 • “Als zelfbouwer kon ik gemakkelijk terecht bij poolservice, heb in samenwerking met hen een prachtig resultaat kunnen neerzetten betreffende het plaatsen van mijn eigen zwembad!”

  Louis Van der Steen

Vraag je gratis offerte aan

Gratis offerte