Wij zijn een gespecialliseerd bedrijf in prive-zwembaden.

Eens klant altijd klant. Klanten komen naar ons in alle fases van de levensloop van hun zwembad. Dit resulteert in een jarenlange ervaring voor zowel het winkelteam als het sterk opgeleid team van techniekers. Hierdoor wordt een oplossing gezocht voor elk gestelde vraag of probleem.

Zwembaden

Naast de bouwkundige betonzwembaden bieden wij u ook monoblock, recypool, houten baden & stalen wandbaden aan die het plaatsingsproces versnellen.

Renovatie zwembaden

Wenst u uw zwembad een make-over look te geven met plaatsing van de allernieuwste technieken qua waterbehandeling en filtratie? Poolservice beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van zwembadrenovatie.

Onderhoud zwembaden

Naast de benodigde zwembadproducten die u kan verkrijgen in ons verkooppunt, kan u ook het onderhoud van uw zwembad deels aan ons professionele team overlaten.

Door het gebruik van de laatste nieuwe technologieën zorgt Poolservice ervoor dat u zorgeloos kan genieten van uw zwembad.

Poolservice gebruikt Intelliflo™ technologie

IntellifloTM gebruikt de nieuwste technologie voor het ecologisch & economisch filteren van uw zwembad. De waterbehandeling is tevens volledig inbegrepen.

Een verdere uitbreiding tot een volledige opstelling bestaat uit een frequentie gestuurde zwembadpomp in combinatie met een hydraulische zeswegklep, een ph- en chloor/zout regeling zorgt voor een optimale waterkwaliteit en een sturingsunit die vanop afstand kan bediend worden.

  •  
  • Ecologisch
  • Besparing chemicaliën
  • Besparing energie
  • Volledig automatisch
  • Op afstand bedienbaar

Warmtepompen

Het verwarmen van uw zwembad op een ecologische manier is mogelijk via de warmtepomp. Deze wordt gekozen volgens de inhoud van uw zwembad.

De warmtepomp beschikt over moderne technieken die ervoor zorgen dat het geluid geproduceerd door de waaier minimaal is. Een optioneel te kiezen wifi-aansluiting maakt het vanaf 2014 mogelijk om van op afstand de warmtepomp via de smartphone te besturen en in te stellen.

€1.50

Het verwarmen naar 28°C is mogelijk vanaf 1.50€/dag!


Zwembadafdekking

Een goede zwembadafdekking is geen overbodige luxe; een besparing op verwarmingskosten en het houdt uw zwembad langer proper. Bij de veiligheidsafdekking en het rolluik primeert tevens de veiligheid.

De solar-bubbel afdekking is de eenvoudigste manier qua zwembadafdekking. Dit wordt gemonteerd op een oprolsysteem om manueel op- en af te rollen. De solar-bubbelafdekking isoleert voor verdamping en absorbeert de omgevingswarmte.

De Foam afdekking is een thermisch deken dat tot een temperatuur van -28°C op het water mag liggen. Zorgt voor een hoger rendement qua isolatiewaarde. Deze afdekking heeft ook een hogere duurzaamheid dan de bubbelfolie.

De veiligheidsafdekking is een 3 in 1 formule die bestaat uit: zomer-, winter- en veiligheidsafdekking. Het is verkrijgbaar voor ieder zwembad met een breedte van maximaal 5 meter en lengte van 12 meter. Het wordt manueel of geautomatiseerd opgerold.

Het zwembad rolluik kan zowel inbouw als opbouw geplaatst worden. De rolluiklamellen hebben de grootste isolatiewaarde en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering gaande van PVC, solar tot Covrex uitvoering. Het zwembad rolluik is volledig geautomatiseerd en kan bediend worden vanuit verschillende posities met behulp van de afstandsbediening.

Vraag je gratis offerte aan

Gratis offerte
Pool service